The Silhouette Connect™ plug-in omogućuje korisnicima slanje projekata u alat za rezanje Silhouette electronic’ + ‘ cutting tool direktno iz programa Adobe Illustrator® ili CorelDRAW® za poslove “print & cut” koji rade sa senzorom kontrasta boja (registration mark sensor) stroja Silhouette.

 

KUPI
KUPI
KUPI

V1.6.107   Release Notes     System Requirements

Koristite svoj omiljeni softver

Nastavite dizajnirati u programima s kojima ste upoznati koristeći Silhouette Connect™. Dodatak vam omogućuje da kreirate svoj dizajn u potpunosti unutar drugog softvera i zatim ga pošaljete na svoj stroj za rezanje.

Potpuna integracija sa Silhouette

Pregledajte kako će vaš dizajn izgledati kada ga izrežete pomoću virtualne podloge za rezanje. Odaberite postavke rezanja, dodajte registration marks i pošaljite na svoj stroj baš kao što biste to učinili u Silhouette Studio®.

Kompatibilnost s programima

Dodatak je kompatibilan s podržanim verzijama programa Adobe Illustrator® i CorelDRAW®. Kupnja Silhouette Connect™ ne uključuje vanjski softver za dizajn.

Pregled

Popusti na proizvode obračunavaju se na količinu. Popusti su vidljivi samo registriranim i prijavljenim kupcima.

Količinske cijene prikazuju se kod svakog proizvoda na koji se odnose. Prijavite se i iskoristite povoljniju kupnju.

Prijavi se
Kolačiće koristimo kako bismo poboljšali Vaše iskustvo na našim web stranicama. Pregledavajući ovu web-stranicu, pristajete na korištenje kolačića.