PITANJA I ODGOVORI

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Nakon što ste napravili narudžbu, sustav za naručivanje na Vaš e-mail poslati će Vam potvrdu narudžbe. U potvrdi će pisati svi podaci za uplatu narudžbe. Ukoliko narudžba bude uplaćena i nama vidljiva do 12h, biti će poslana na dostavu isti radni dan. Sve uplate evidentirane iza 12h biti će poslane idući radni dan.

Kako biste ubrzali ovaj postupak, ukoliko ste u mogućnosti pošaljite potvrdu uplate na mail [email protected]

Potvrdu narudžbe primili ste na e-mail. Svakako provjerite i SPAM folder ukoliko mail nije stigao.

Jednako tako sve svoje narudžbe možete pogledati i online. Nakon prijate na stranicu odaberite Moj račun te Narudžbe.

Svaki proizvod koji Vam ne odgovara iz bilo kojeg razloga moguće je vratiti. Povrat neoštećenih proizvoda, pakiranih u originalno pakiranje možete bez ikakvih opravdanja vratiti u roku od 14 dana. Nakon povrata možete zatražiti drugi proizvod u istoj vrijednosti ili povrat novčanih sredstava.

Troškove povrata proizvoda na našu adresu skladišta, snosi kupac.

Proizvodi koji su označeni s “nisu na zalihi” trenutno nisu raspoloživi ali će se svakako i dalje prodavati. Kako biste dobili pravovremenu informaciju o ponovnoj dostupnosti traženog proizvoda, kontaktirajte nas.

Nakon potvrde, Vaša narudžba ce biti automatski poslana na Vaš i naš e-mail.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete/ne želite napraviti online narudžbu, sve Vaše narudžbe možete poslati na [email protected] nakon čega ćete dobiti ponudu za plaćanje na Vašu e-mail adresu.

Svi proizvodi za koje se odnose jamstveni uvjeti te njihovo trajanje izraženi su na računu. Vrijeme početka trajanja jamstvenog roka je datum izdavanja računa.

Svi nedostatci i servisi uređaja u jamstvenom roku su za kupca besplatni. Trošak dostave robe/uređaja u jamstvenom roku, do našeg skladišta snosi Kupac dok povrat robe na adresu kupca snosi Insigne d.o.o.

RADO ĆEMO VAM POMOĆI

KONTAKTIRAJTE NAS