Basic Vinyl, start paket za izradu najljepnica

Basic Vinyl, start paket za izradu naljepnica napravljen sa svim proizvodima koji su Vam potrebni za započeti izradu naljepnica.

 

320,49  + PDV

-
+
Original price was: 329,00 €.Current price is: 269,00 €. + PDV
-
+
7,30  + PDV
-
+
7,30  + PDV
Matte Vinyl Black, removable, rola, 30.5cm x 1.83m

Nema na zalihi

7,30  + PDV
Matte Vinyl Gold, removable, rola, 30.5cm x 1.83m

Nema na zalihi

7,30  + PDV
-
+
7,30  + PDV
-
+
Original price was: 17,99 €.Current price is: 14,99 €. + PDV

Nema na zalihi

Basic Vinyl, start paket za izradu najljepnica

Napravljen sa svim proizvodima koji su Vam potrebni za započeti izradu naljepnica.

Silhouette folije su samoljepljivi vinili koji se često koriste za različite dekorativne i personalizacijske svrhe. Evo nekoliko stvari koje možete izrađivati od silhouette samoljepljivih folija:

Naljepnice i ukrasi za zidove: Silhouette samoljepljive folije omogućuju stvaranje različitih vrsta naljepnica i ukrasa za zidove. To mogu biti apstraktni dizajni, citati ili personalizirane grafike koje možete koristiti za ukrašavanje prostora.

Šalice i čaše: Silhouette samoljepljive folije su izvrsne za izradu personaliziranih šalica i čaša. Možete dodavati imena, slogane ili bilo koji drugi dizajn po vašem ukusu.

Personalizirani pokloni: Silhouette samoljepljive folije vam omogućuju stvaranje jedinstvenih personaliziranih poklona. To može uključivati personalizirane okvire za slike, magnete za hladnjak, držače ključeva ili bilo koji drugi predmet koji želite personalizirati.

Oznake za proslave: Silhouette samoljepljive folije često koriste za izradu dekoracija i oznaka za različite proslave poput rođendana, vjenčanja, baby showera i drugih događanja. Možete izraditi personalizirane pozivnice,toppere, stolne ukrase, zastave i još mnogo toga.

Izložbeni panoi: Ako trebate izraditi izložbene panele ili reklamne materijale, silhouette samoljepljive folije mogu poslužiti za stvaranje preciznih i profesionalnih reklama.

Označavanje predmeta: Silhouette samoljepljive folije također su korisne za označavanje i personalizaciju različitih predmeta poput prijenosnih računala, mobitela, torbi i drugih svakodnevnih predmeta.

Ovo su samo neki od mnogih načina kako se silhouette samoljepljive folije mogu koristiti. Kombinacija kreativnosti i preciznosti naših alata i proizvoda u radu omogućava vam stvaranje raznolikih i jedinstvenih proizvoda.

Silhouette Cameo 4

Silhouette Cameo 4 – profesionalni hobby rezač folije postavio je nove standarde na tržištu te stao uz bok s najvećima. Njegova jednostavnost korištenja, kvaliteta rada, kvaliteta izrade, alati te cjenovna pristupačnost gazi u premium klasu puno ozbiljnijih uređaja. Graphtec je američa tvrtka koja uz segment profesionalih rezača folije stvorila brend također kvalitetnih te inovativnih rezača folije a to je Silhouette. Silhoueete program opreme ima namjenu podrške malim tvrtkama, obrtima, kućnim radinostima ili paušalnim obrtima da bez puno ulaganja mogu dobiti kvalitetniju i raznoliku paletu rezača i opreme te inovativnih materijala i accessoriesa. Jednako tako Silhouette ćete često naći i u velikim tvrtkama gdje služe kao ispomoć ili demo uređaji upravo radi svoje jednostavnosti i preciznosti u izradi.

Silhouette u svojoj ponudi ima različite verzije rezača i alata kojima je namjena isključivo segment izrade tekstilnih aplikacija, ukrašavanja nakita, raznih gift proizvoda te će zasigurno biti osnovni alat svakom kreativcu.

U ponudi ćete pronaći nekoliko uređaja od kojih je svaki za sebe specifičan i namjenjen za određen segment, te mnogo dodataka te materijala za njih.

Silhouette4, preciznost rezanja

PRECIZNOST REZANJA.

Cameo 4 serija omogućuje Vam izradu DIY projekata sa nevjerovatnom preciznošću. Od izrezivanja raznih uzoraka do izrade personaliziranih naljepnica – Silhouette Cameo može i puno više!

Toliko mogućnosti a toliko jednostavan za korištenje!

Silhouette CAMEO®  4  posljednja je generacija DIY (Do-It-Yourself) rezač folije koji svim kretivcima daje slobodu oblikovanja, rezanja i stvaranja proizvoda kakvog žele. Silhouette  CAMEO® se priključuje  preko Usb kabela ili Bluetooth-a  na vaše Windows ili Mac računalo , baš kao i vaš kućni printer.  Međutim, umjesto ispisa CAMEO koristi malu oštricu za rezanje papira, naljepnica, kartona, vinila, tkanine i drugih raznih materijala. Na isti uređaj moguće je postaviti i nekoliko različitih alata (noževa) a sam uređaj od jednom može držati dva alata što Vam daje još veću komociju i brzinu izrade.

*Rezanje bez podloge je predviđeno za materijale koji imaju podlogu tipa vinil i naljepnice koje imaju svoju podlogu, a dodatno se mogu rezati i neki materijali (npr. kartoni) gdje se treba rezati kroz cijeli medij, ali treba odabrati “Auto Pop Up”  rez tako da se izrezani dio ne odvoji prilikom rezanja ostalih segmenata na arku (ostaje mali segment neizrezan, koji se lako odvoji nakon rezanja arka) Video Uputa

NAJBRŽI U KLASI.

Vaše vrijeme je dragocijeno. Zato Cameo 4 posao rezanja shvaća jako ozbiljno. Jednaki zadatak obaviti će do 3 puta brže od prijašnjih modela.

Silhouette Camep 4, najbrži u klasi

NEMATE PODLOGU? NEMATE PROBLEM!

NEMATE PODLOGU?
NEMATE PROBLEM.
Sa kiss-cut akcijom za materijale iz role ili pop-out načinom rezanja za papir i karton, Cameo 4 serija omogućuje Vam slobodu izrezivanja raznih materijala bez korištenja podloge za rezanje.

AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE ALATA

AUTOMATSKO PREPOZNAVANJE ALATA
Prepoznavanje alata pojednostavljuje Vaše iskustvo korištenja Silhouette uređaja na način da nakon detekcije alata koji ste stavili u uređaj automatski podesi postavke programa.

IZVRSTAN UREĐAJ ZA REZANJE IZ ROLE

IZVRSTAN ZA REZANJE IZ ROLE
S lakoćom izrezujte materijale iz role koristeći ugrađen roll feeder koji Vam omogućuje izrezivanje do 18,2 metara duljine.

ISTRAŽITE SVIJET MATERIJALA.

Izrezujte više različitih materijala nego ikad prije sa Cameo 4 serijom rezača. Sada možete izrezivati foliju, karton, krep papir, spužvu, tkaninu, furnir, kožu i još mnogo više!

istrazite-materijale
vise snage, vise mogucnosti

VIŠE SNAGE. VIŠE MOGUĆNOSTI.

Cameo serije 4 omogućuje impresivnu snagu pritiska do 5kg što znači da s lakoćom možete rezati filc, tkaninu i mnogo drugih specijalnih materijala koristeći Rotary Blade.

PRINT & CUT.

Izradite Print & Cut projekte sa svojim kućnim printerom te korisite svoj Silhouette kako biste ih izrezali. Možete izraditi custom naljepnice, transfere od termo folija, privremene tetovaže i još mnogo toga!

print&cut
kreativnost

ISKORISTITE SVOJU KREATIVNOST.

Cameo 4 omogućuje stvarno širinu rezanja od 30cm i marginu od 3mm kako bi pomogao da oživite sve svoje ideje!

Kupili ste uređaj? Pogledajte unboxing upute!

Spojite svoj Silhouette uređaj na računalo putem ugrađene Bluetooth® tehnologije.

WIRELESS BLUETOOTH® CONNECTIVITY

DVOSTRUKI ALAT.

Režite ili crtajte koristeći neki od mnogih dostupnih alata za Cameo 4 seriju s dvostrukim alatom. Prva pozicija alata je za srandardno rezanje s AutoBlade nožem. Druga pozicija rapolaže s više snage za korištenje specijalnih alata kao Rotary Blade ili Punch alat.

dual_carriage
Şilhouette-studio

SILHOUETTE STUDIO®

Svi Silhouette uređaji koriste snažan Silhouette Studio® program koji Vam omogućuje pristup Silhouette Design Store sadržaju, uvozu vlastitih fontova i slika ili izradi motiva od nule. Možete otključati i pristupiti drugim modulima i sadržajima uz nadogradnje programa (uz nadoplatu).

Sa više brzine i snage od bilo kojeg drugog Silhouette uređaja, Cameo 4 je desktop rezač folije za svakog kreativca.

Uz veliki odabir materijala za rezanje sada možete odabrati  želite li rezati na podlozi ili bez nje koristeći Cameo 4 pametnu cutting tehnologiju. Isto tako možete rezati direktno iz role koristeći ugrađen feeder i nož za rezanje role. Izrezujte ili crtajte na raznim materijalima kao što su vinyl, karton, tanknina i još mnogo drugih.

Silhouette CAMEO®  4 mogućnosti:
ugrađen roll feeder (nosač role) omogućuje lagano umetanje i rezanje materijala iz role kao što su vinyl i termo transfer folija
ugrađen crosscutter omogućuje rezanje vinyla ili termo transfer folije direktno iz role
puna širina rezanja od 30cm (uz korištenje podloge za rezanje)
rezanje do duljine od 18m (odabrani materijali)
mogućnost rezanje bez podloge za rezanje (pogledajte tehničke specifikacije za detalje)*
3mm margina za deblje materijale
automatsko prepoznavanje alata
elegantan i kompaktan dizajn s kliznim poklopcem te tipkama osjetljivim na dodir s pozadinskim osvjetljenjem
mogućnost bežićnog spajanja koriteći ugrađenu Bluetooth® tehnologiju
Print & Cut registracija (Omogućuje da režemo po točno određenom mjestu na ispisanom arku, uređaj ima senzor za očitavanje pozicije marki na arku )
PixScan™ kompatibilan
kompatibilan s BESPLATNIM Silhouette Studio® upravljačkim programom

Dodatni dostupni alati (prodaju se zasebno):

Rotary Blade
Kraft Blade
Punch Tool
Pen Holder

* Rezanje bez podloge za rezanje moguće je ovisno u materijalu koji režete. Materijali koji imaju svoju podlogu kao što su vinyil, naljepnice ili transfer folija mogu biti rezani u Cameo4 bez podloge za rezanje. Cameo4 nudi i posebno “Pop-out” rezanje kod papira i kartona gdje podloga za rezanje nije potrebna.

Pakiranje Silhouette Cameo 4 sadrži:

Silhouette Cameo® 4 uređaj
30.5 x 30.5cm podloga za rezanje
AutoBlade nož (automatsko podešavanje dubine rezanja, 1 mm max dubina reza)
Silhouette Studio® software (online preuzimanje)
100 ekskluzivnih dizajna (online preuzimanje nakon registracije)
1-mjesečni pristup  Silhouette Design Store subscription (ako se registrirate na stranicama proizvođača)
adapter za standardni nož, premium nož, deep-cut nož, 2mm Kraft nož i Silhoueete olovke u boji
Upute za korištenje (online preuzimanje)

Kabel za napajanje & USB kabel
jamstvo od 12 mjeseci od datuma na računu
Potvrda jamstva registracijom uređaja sa serijskim brojem na linku https://www.silhouetteamerica.com/setup

Cutting Area: 12 in. x 24 in. with a cutting mat, 12 in. x 10 ft. with lined media
Matless cutting options available depending on material type. Materials with liners or backing, such as vinyl, heat transfer, and sticker sheets can be fed directly into the Cameo 4 without a cutting mat. The Cameo 4 also offers a special “Pop-out” cutting feature for paper and cardstock materials where a cutting mat is not required.
Maximum Media Thickness: 3 mm (118.11 mils)
Maximum Cutting Force:
Carriage 1: 210 gf
Carriage 2: 5 kgf (highest in machine class)
Interface: USB 2.0 high speed / Bluetooth®
Unit Dimensions: 22.44 in. x 7.68 in. x 6.69 in. (57 cm x 19.5 cm x 17 cm)
Unit Weight: 10 lbs 6.4 oz (4.7 kg)
Shipping Dimensions: 25.2 in. x 11.34 in. x 8.78 in. (64 cm x 27.6 cm x 23.4 cm)
Shipping Weight: 13 lbs 11.2 oz (6.2 kg)
Warranty: One year parts and labor (Limited to USA and Canada only)
Requires Silhouette Studio® software version 4.3.341 or higher
Minimum System Requirements: Windows 8.1 or higher or Mac OS X 10.10 or higher, 2 GHz processor, 4 GB RAM, 2 GB available disk space, USB port, High speed internet         connection (recommended)

Recenzije

There are no reviews yet

Ostavi recenziju
You must be logged in to post a review Log In
Dostava paketa

Dostava za cijelu Hrvatsku

Dostavu od vrata do vrata vršimo s našim partnerom, HP Express kurirom. Svi paket biti će dostavljen na Vašu naznačenu adresu. Sukladno HP Express pravilniku, ovisno o mjestu dostave, paketi se uručuju unutar 72h iako tamo gdje je moguće, dostava će biti idući radni dan.

HP Express pravila i raspored dostave možete pogledati na njihovim službenim stranicama. LINK

Povrat i reklamacije

Sve neoštećene proizvode u originalnom pakiranju možete vratiti u zakonskom roku od 15 dana. Navedene proizvode možete zamjeniti za drugi proizvod iz ponude ili zatražiti isplatu odobrenog iznosa na Vaš račun. Trošak dostave povrata snosi kupac.

U slučaju oštećenja proizvoda prilikom dostave, molimo Vas da nas kontaktirate.

Povezani proizvodi

START paket za tisak na šalice, sublimacija

687,65  + PDV
  • Sve što Vam je potrebno za početak rada.
  • Jamstvo na printer dvije godine.
  • Printer dolazi s profilima za upravljenje s ispisom.