Blog

Sawgrass print manager & Creative studio

Sawgrass print manager

Pokušati ću ovdje obijasniti sve prednosti trenutno novog sustava ispisa i obrade priprema koje za sve korisnike SG boja za sublimaciju, Sawgrass daje besplatno na korištenje.

Za početak, svi su dobrodošli pogledati i registrirati se na stranice www.sawgrassink.com. Ovdje ćete naći hrpu korisnih stvari, od besplatnih edukacijskih videa do uputa za instalaciju i korištenje kako Sawgrass print manager-a tako i Creative Studio-a.

Ako do sada niste koristili SG printer i boje, svejedno se možete registrirati i pogledati sve. Creative studio će raditi i možete ga isprobati. Jedino na kraju nećete moći ništa ispisati jer ako nemate instaliran print manager ne možete ga koristiti.

Svakako preporučamo da pogledate kako izgleda i koliko je u konačnici jednostavno sve to odraditi.

 

Isto tako imate jako puno materijala oko samog tiska, isplativosti, načina prodaje… jako puno korisnih materijala koji su Vam dani besplatno na korištenje.

 

Sawgrass print manager

SPM je zamjenio do sada svima poznati Powerdriver. Svi korisnici bilo kojih modela pisača s sawgrass bojama mogu besplatno preuzeti i instalirati SMP na svoje računalo. Registracija više nije potrebna jer se programski kontrolira koja je boja u pisaču i ukoliko u nekom trenutku zamjenite boje za drugog proizvođaća SPM više neće raditi.

SPM u sebi sadrži sve bitno za ispis tako da su profili već ugrađeni u sam program. Na Vama je da napravite samo male preinake ukoliko imate potrebe. Sam SPM možete preuzeti na sljedećem linku: https://www.sawgrassink.com/software

Na istoj stranici imate i video upute za instalaciju ukoliko zapnete. Svakako preporučamo da ga pogledate.

 

Creative Studio

Sawrgass je pustio na korištenje i online alat za obradu priprema za određene artikle. Na ovom mjestu možete odabrati koji proizvod želite otisnuti, ubaciti fotku ili tekst u predložak i ispisati. Na ovaj način, koliko Vas to zadovoljava, izbjegavate koristiti bilo koji drugi (skupi) grafički alat. Svakako ovaj alat možete koristiti besplatno ukoliko imate instaliran SPM.

https://www.sawgrassink.com/csd-resources

 

Za sve nove korisnite ali i postojeće koji žele proširiti svoja znanja, pogledajte neki od besplatnih edukacija na Sawgrass Academy. Potpune je besplatno i potrebno se samo registrirati.

https://academy.sawgrassink.com/collections

Natrag na listu

Povezane objave