Silhouette

Što mogu raditi s Silhouette Cameo®4

Silhouette Cameo® 4 profesionalni je DIY  (do it yourself) uređaj.

Možete rezati više od 100 materijala uključujući papir, karton, vinyl i tkaninu.

PAPER CRAFTS

Konfete, ukrasne kartice, papirnato cvijeće, ukrasi od papira.

Složeno izrezivanje, precizno kopiranje i glatki rezni rubovi čine Silhouette izvrsnim alatom za izradu projekata od papira. Bez obzira jeste li početnik u izradi jednostavne poklon kutije ili ste profesionalac u stvaranju dvorca i modela od papira, Silhouette može Vaše izrade učiniti bržim i lakšim. Silhouette također nudi nekoliko alata koji će vam pomoći u radu s papirnatim proizvodima, uključujući alat za podizanje (Punch tool) koji se koristi za izbacivanje zamršenih rezova i postavljanje sitnih komada papira na gotove površine.

SKETCH DESIGNS

Crteži, ilustracije, personalizirane poruke.

Pomoću Silhouette Cameo možete stvoriti nevjerojatne crteže ili ilustracije. Samo postavite Silhouette olovku (olovku za skice) na mjesto oštrice i pošaljite svoj dizajn da crta izravno na podlogama poput papira i kartona. Također možete koristiti držač olovke Silhouette za postavljanje uobičajene olovke i stvaranje različitih uzoraka, crteža ili kompliciranih ilustracija.

VINYL DÉCOR

Izrezujte naljepnice, natpise od vinyla i samoljepljive folije

Dekoriranje vinilom brzo postaje jedan od najpopularnijih načina ukrašavanja domova. Jednostavan za rezanje, samoljepljiv i uklonjiv, vinil je savršen način za dodavanje omiljenih citata i dizajna izravno na zidove vašeg doma, prozore automobila i razne ostale podloge. Najbolje od svega, Silhouette vinyl ima vrlo povoljnu cijenu, tako da možete jednostavno odlijepiti dizajn kad ste spremni za nešto novo.

CUSTOM APPAREL

Izrezujte termo foliju za tekstil.

Uz Silhouette-ovu sposobnost rezanja zamršenih dizajna te slobodu odabira, prilagodbu dizajna i teksta, stvaranje jedinstvenih košulja, traperica, cipela i još mnogo toga izuzetno je jednostavno kako bi svatko to mogao učiniti. Izrežite i “zapeglajte” jednostavne fraze ili složene slojevite dizajne u termo foliji na tekstil ili dodajte malo sjajila u svoju garderobu rezanjem predložaka s dijamantima pomoću Silhouette rhineston Start kit-a.

SCRAPBOOK PAGES

Rokovnici, papir i karton.

Scrapbooking nikada nije bio lakši nego što je to slučaj sa Silhouette-om.Što se tiče oblika, naslova i ukrasa od papira, Vaš Silhouette može sve. Imat ćete pristup gotovo svim fontovima na računalu, a s priloženim Silhouette Studio softverom moći ćete izrezati svoje dizajne u bilo kojoj veličini kako biste ga savršeno uklopili u svaki dizajn. Obavezno imajte pri ruci Silhouette podlogu za rezanje kako biste mogli izrezati svoje bilješke.

CARDS

Rođendanske čestitke.

Pomoću Silhouette možete izraditi ručno izrađene čestitke s dizajnom i toplinom koji su savršeni za tu prigodu, bez obzira na to kakva je. A izrada duplikata jednostavna je kao i nekoliko klikova mišem. Trgovina Silhouette Design Store ima čak i jedinstvene predloške čestitki (kartica) od rebrastih rubova, cvjetnih okviraprozora pa do pop-up čestitki.

ETCHED GLASS

Jetkano staklo.

Jeste li znali da možete upotrijebiti svoj Silhouette uređaj za izradu elegantnog jetkanog stakla? Jednostavno izrežite oblik ili frazu u vinilu svojim silhouette-om i upotrijebite ga kao šablonu. Kremom za jetkanje namažite označeno područje stvarajući prilagođeni novi izgled na staklnoj površini.

TEMPORARY TATTOOS

Izradite DIY privremene tetovaže.

Izvrsne za karnevale i zabave, privremene tetovaže mogu se rezati u bilo kojoj veličini i nanositi ih s malo vode. Tetovaže prijanjaju i na druge površine, kao što su loptice za golf, softballs, minijature i još mnogo toga.