Silhouette

Što mogu raditi s Silhouette Cameo®4

Silhouette Cameo® 4 profesionalni je DIY  (do it yourself) uređaj.

Možete rezati više od 100 materijala uključujući papir, karton, vinyl i tkaninu.

silhouette_cameo_cut_papercraft

PAPER CRAFTS

Konfete, ukrasne kartice, papirnato cvijeće, ukrasi od papira.

Složeno izrezivanje, precizno kopiranje i glatki rezni rubovi čine Silhouette izvrsnim alatom za izradu projekata od papira. Bez obzira jeste li početnik u izradi jednostavne poklon kutije ili ste profesionalac u stvaranju dvorca i modela od papira, Silhouette može Vaše izrade učiniti bržim i lakšim. Silhouette također nudi nekoliko alata koji će vam pomoći u radu s papirnatim proizvodima, uključujući alat za podizanje (Punch tool) koji se koristi za izbacivanje zamršenih rezova i postavljanje sitnih komada papira na gotove površine.

silhoette_cameo_draw_sketches

SKETCH DESIGNS

Crteži, ilustracije, personalizirane poruke.

Pomoću Silhouette Cameo možete stvoriti nevjerojatne crteže ili ilustracije. Samo postavite Silhouette olovku (olovku za skice) na mjesto oštrice i pošaljite svoj dizajn da crta izravno na podlogama poput papira i kartona. Također možete koristiti držač olovke Silhouette za postavljanje uobičajene olovke i stvaranje različitih uzoraka, crteža ili kompliciranih ilustracija.

silhouette_cameo_mugs_vinyls_decals

VINYL DÉCOR

Izrezujte naljepnice, natpise od vinyla i samoljepljive folije

Dekoriranje vinilom brzo postaje jedan od najpopularnijih načina ukrašavanja domova. Jednostavan za rezanje, samoljepljiv i uklonjiv, vinil je savršen način za dodavanje omiljenih citata i dizajna izravno na zidove vašeg doma, prozore automobila i razne ostale podloge. Najbolje od svega, Silhouette vinyl ima vrlo povoljnu cijenu, tako da možete jednostavno odlijepiti dizajn kad ste spremni za nešto novo.

silhouette_cameo_htv_heat_transfer_vinyl

CUSTOM APPAREL

Izrezujte termo foliju za tekstil.

Uz Silhouette-ovu sposobnost rezanja zamršenih dizajna te slobodu odabira, prilagodbu dizajna i teksta, stvaranje jedinstvenih košulja, traperica, cipela i još mnogo toga izuzetno je jednostavno kako bi svatko to mogao učiniti. Izrežite i “zapeglajte” jednostavne fraze ili složene slojevite dizajne u termo foliji na tekstil ili dodajte malo sjajila u svoju garderobu rezanjem predložaka s dijamantima pomoću Silhouette rhineston Start kit-a.

silhouette_cameo4_scrapbook

SCRAPBOOK PAGES

Rokovnici, papir i karton.

Scrapbooking nikada nije bio lakši nego što je to slučaj sa Silhouette-om.Što se tiče oblika, naslova i ukrasa od papira, Vaš Silhouette može sve. Imat ćete pristup gotovo svim fontovima na računalu, a s priloženim Silhouette Studio softverom moći ćete izrezati svoje dizajne u bilo kojoj veličini kako biste ga savršeno uklopili u svaki dizajn. Obavezno imajte pri ruci Silhouette podlogu za rezanje kako biste mogli izrezati svoje bilješke.

silhouette_cameo_greetings_cards

CARDS

Rođendanske čestitke.

Pomoću Silhouette možete izraditi ručno izrađene čestitke s dizajnom i toplinom koji su savršeni za tu prigodu, bez obzira na to kakva je. A izrada duplikata jednostavna je kao i nekoliko klikova mišem. Trgovina Silhouette Design Store ima čak i jedinstvene predloške čestitki (kartica) od rebrastih rubova, cvjetnih okviraprozora pa do pop-up čestitki.

silhouette_cameo4_etching_glass

ETCHED GLASS

Jetkano staklo.

Jeste li znali da možete upotrijebiti svoj Silhouette uređaj za izradu elegantnog jetkanog stakla? Jednostavno izrežite oblik ili frazu u vinilu svojim silhouette-om i upotrijebite ga kao šablonu. Kremom za jetkanje namažite označeno područje stvarajući prilagođeni novi izgled na staklnoj površini.

silhouette_cameo4_temporary_tattoo

TEMPORARY TATTOOS

Izradite DIY privremene tetovaže.

Izvrsne za karnevale i zabave, privremene tetovaže mogu se rezati u bilo kojoj veličini i nanositi ih s malo vode. Tetovaže prijanjaju i na druge površine, kao što su loptice za golf, softballs, minijature i još mnogo toga.