Proizvodi

Grawerton, boja za sublimaciju, Ricoh 3110 DN

Grawerton boja za sublimaciju za Ricoh3110DN

Predstavljamo Vam novi proizvod u ponudi – Grawerton GEL boja za sublimaciju za Ricoh printere.

Kako je tržište zahtjevalo cijenom pristupačnijom boju za sublimaciju, Sawgrass se ipak nije oglušio na to. Naravno, trebalo im je nekoliko godina no ipak smo dočekali.

U suradnji sa Sawgrass-om, proizvodeno u USA, Grawerton je napravio jeftiniju boju. Najveća prednost je što bez obzira, prebacite li se na ove boje, NE gubite jamstvo na printer.

Ukoliko je jamstvo još uvijek aktivno od SubliJet-R boja, vrijediti će i ukoliko koristite ove boje.

Razlog zašto je ova boja cjenovno pristupačnija je što ipak nema tako dobar support kao Sublijet. Koristite ju uz sitne promjene postavki u grafičkom alatu kojeg koristite (Photoshop, Corel…) te uz ICC profile. To je malo manje komotan način ako ga usporedimo sa SubliJet-om no jednom konfigurirano kako treba biti će jednako jednostavno za koristiti.

Ali, i ovdje postoji druga opcija 🙂 Mi smo kao nacija poznati po tome da trazimo na prvu kako nešto zaobići ili ispraviti i prije nego to treba. Tako smo i mi isprobali i došli do zaključka da ukoliko već imate PowerDriver instaliran i zamjenite boje – one će raditi i na PowerDriveru.

Boje u tom slučaju izalze nešto drugačije ali ako Vam se ne da igrati sa ICC profilima i postavkama u Photoshopu, ovo je jednostaviniji i brži način.

Papir koristite isti kao i sa SubliJet-R bojama, tako da tu nema promjena.

Natrag na listu

Povezane objave