Blog

Želite li povoljniju cijenu sublimacijskih šalica?

Usluga skladištenja robe

Kako je kod nas izrazita potreba samo za jednim – nižom cijenom proizvoda, pokušali smo napraviti ponudu koja bi Vas mogla interesirati. Kako raspolažemo s velikim trenutno dostupnim lagerom, možda nema potreba da taj isti lager radite i u svom skladištu ili možda i nemate dovoljno prostora da skladištite veću količinu proizvoda na svom skladištu.

Trenutno je jedino moguće postići nešto bolju cijenu proizvoda količinskom kupnjom. U tom slučaju možemo obračunati nama najnižu maržu koja nam osigurava opstanak, a da s druge strane izađemo u susret koliko je najviše moguće. Naravno, ispod neke cijene je nemoguće ići kako bi uspijeli opstati na tržištu i uvijek za Vas imati dostupan proizvod u količini koja Vam je potrebna i odmah spremno za isporuku.

Način na koji je moguće postići bolju cijenu je da kupite količinu šalica koja Vam je dostatna za veći vremenski period – 6 mjeseci do godine dana. Ako mjesečno imate potrebu za 500 šalica, svakako možemo ponuditi bolju cijenu za 3000 ili 6000 kom što je Vaša godišnja količina.

Kako ne bi imali dodatne troškove i da tu cijenu stvarno pokušamo držati što nižom, mi ćemo Vam skladištiti tu robu kod nas.

Troškove skladištenja nećete platiti.

Na ovaj način dobili ste skladištenje i veliku količinu dostupnih proizvoda koji čeka samo Vas. Nakon toga, koliko Vam treba toliko isporučimo.

DA! Želim iskoristiti ovu odličnu priliku!

Želim povoljniju cijenu

Želim imati najbolju cijenu na tržištu, rezerviranu robu i skladištenje koje ne moram platiti! Robu mogu podići kada i koliko je želim bez dodatnih troškova!