Proizvodi

Predstavljamo Vam Ricoh DTG Ri100

Ricoh Ri100, DTG pisač za ispis na pamučne proizvode

Ricoh Ri100, DTG printer za tekstil, dobitnik je nagrade  za inovaciju – CES 2018 Innovation Award Honoree. Time je Ricoh dobio priznanje koje dodjeljuje istaknuti panel neovisnih industrijskih dizajnera, inženjera i članova trgovačkih medija kako bi odali počast izvanrednom dizajnu i inženjeringu u vrhunskim proizvodima elektronike široke potrošnje u 28 kategorija proizvoda.

Zahvaljujući najnižoj cijeni na tržištu, Ricoh Ri100 postaje najlogičnije entry level riješenje za DTG pisače. Ricoh Ri 100 olakšava početak DTG ispisa na svijetlim odjevnim predmetima. Siguran, jednostavan za korištenje te izuzetno mobilan, čini ovaj pisač kao jedinstveni izbor za događaje, maloprodajno okruženje i kućne studije.

Uz korištenje finisher-a, nemate potrebu ni za termo prešom. Fiksno programiran finisher ne ostavlja mjesta za grešku operatera.

Finisher je opcionalan i ukoliko već imate termo prešu, on nije potreban.

Više stotina korisnika Ricoh sublimacijskih printera Sg3110DN potvrđuju jednostavnost korištenja, pouzdanost, trajnost i kvalitetu otiska ovih uređaja.

Ricoh je sada napravio jednako vrhunski proizvod u kategoriji DTG pisača na istoj platformi.

Zadovoljni ste sa svojim Ricoh pisačem za sublimacijski ispis? Sigurni smo da ćete biti zadovoljni i s ovim novim uređajem.

Majice po narudžbi kupca ravno sa Vašeg stola

DTG sustav RICOH Ri 100 donosi neograničeni kreativni potencijal tiskanja odjevnih predmeta u Vaše kućanstvo ili posao. Pisač koristeći CMYK boje dizajniran je za ispis na tekstilu svijetlih boja. All-in-one Ri 100 sadrži najnoviju tehnologiju tiska izravno na odjeću (DTG) i mogućnost finog ispisa s jednim kompaktnim otiskom.

Ricoh Ri100, ispis majica ravno sa Vašeg stola
Ricoh Ri100, ispis majica ravno sa Vašeg stola
Majice po narudžbi kupca ravno sa Vašeg stola

DTG sustav RICOH Ri 100 donosi neograničeni kreativni potencijal tiskanja odjevnih predmeta u Vaše kućanstvo ili posao. Pisač koristeći CMYK boje dizajniran je za ispis na tekstilu svijetlih boja. All-in-one Ri 100 sadrži najnoviju tehnologiju tiska izravno na odjeću (DTG) i mogućnost finog ispisa s jednim kompaktnim otiskom.

RICOH Ri 100 Direct to Garment (DTG) Printer 

Ulazak u DTG tržište sada je lakše nego ikada

RICOH Ri 100 Direct to Garment (DGT) printer idealno je riješenje za startup-e, print out servise, edukacijske organizacije, shopping centre, evente, knjižare, klubove ili poklon galerije. Ovim uređajem možete raditi male unikatne produkcije personalizirane proizvode poput t-shirt majic, polo majica, torbi, vrečice, jastučnice i još mnogo toga. Obucite školski tim, prodajte na licu mjesta bilo kakvog važnog događaja, putne uspomene, tematske proizvode ili pustite mašti na volju u bilo koje drugom kreativnom smjeru. Ovaj kompaktni uređaj, Ri 100 isporučuje se s Ricoh programom za ispis dok je finsher opcija – sve što Vam je potrebno za odgovoriti na zahtijeve DTG tržišta.

Uključite svoj DTG i krenite s radom za nekoliko minuta

“Plug and play” riješenje s povoljnom cijenom uređaja, Ri100 pruža povoljno i brzo riješenje za povećanje prihoda.

Spojite pisač s Vašim računalom (Windows®PC, Mac® ili Windows® tablet) koji već posjedujete, ubacite standardne ili high-yield CMYK boje na vodenoj bazi u Vaš Ri100 i uključite ga. Za nekoliko minuta spremni ste za ispis i isporuku proizvoda s Vašim dizajnima ili fotografijama korisnika.

Pouzdajte se u jednostavnost i pouzdanost kako bi maksimizirali svoj profit

Neki DTG pisači su skupi i komplicirani za korištenje što ostavlja puno prostora za greškama koje mogu povećati cijenu Vašeg završnog proizvoda. Sa Ri100 bez posebnog treninga i edukacije, biti ćete trenutno spremni ispisivati na proizvode koristeći kazetu (tray) koja simplificira sve korake u postupku. Nakon što postavite majicu (ili neki drugi proizvod) u kazetu (tray) i ubacite u pisač, Ri100 automatski će izmjeriti i podesiti visinu za svaki pojedini ispis kako bi osigurao što precizniji print. Ukoliko želite podesiti visinu ručno jednostavno pritisnete tipku. Korištenjem više ladica (tray) podižete brzinu izrade – dok jednu pripremate za tisak, druga je u pisaču na printu dok je sljedeća u finisheru na završetku tisak.

Dizajn

Izaberite grafiku koju želite ispisati. Odaberite tip ispisa ovisno o proizvodu koji radite.

Postavite materijal

Postavite tesktil svijetle boje u ladicu (tray). I početnicima će ovaj zadatak biti lagan.

Print

Ispis traje otprilike 2 minute. Samo ubavite i izvadite ladicu (tray) – toliko je jednostavno.

Fiksiranje

Korisite finisher (pred-definirane sigurne postavke) kako bi fiksirali boju na tekstil.

Želite li da Vam prezentiramo ovaj proizvod?

Prezentacija je najbolji način da se upoznate s novim tehnologijama.

Dozvolite nam da Vam prestavimo ovaj vrhunski produktivan proizvod koji Vam može pomoći u proširivanju Vašeg poslovanja.

U iznimnim slučajevima, ovu edukacijsku prezentaciju moguće je napraviti i u Vašem prostoru.

Fiksiranje aplikacija bez korištenja termo preša

Uz korištenje finisher-a nemate potrebu koristiti termo prešu. Na ovaj način Ricoh je još više pojednostavio korištenje i osigurao da ne postoji prostor za greškom operatera. Unaprijed pred-definirane postavke finisher-a omogućuju operateru da radi bez posebne obuke. Finisher je opcija i Ri100 je vrhunski odaraditi svoj dio posla i bez njega no radi jednostavnosti i pouzdanosti preporučamo i njegovo korištenje. Radi uštede radnog mjesta, Ri100 svoju poziciju nalazi iznad finisher-a.

Pretvorite mali radni prostor u print-centar

Privucite još više klijenata s reklamnim display-em vaših kreativnih radova

Postavite svoj Ri100 DTG blizu izloga ili na atraktivniji radni prostor i okružite ga s “eye-catching” uzorcima. Sam uređaj je malih dimenzija, svega 400x700mm, što omogućujelagani transport ukoliko ga želite pokazati na nekom eventu ili shopping centru. Površina ispisa je do 210x297mm (A4) omogućena je na pamučne materijale od 50-100%  uz debljinu do 7,2mm.

Opcionalni finisher, koji odgovara dimenzijama površine otiska omogučuje dvije finkcije: zagrijava tekstil prije otiska kako bi poravnao sve nabore i osušio bilo kakvu vlagu iz materijala ukoliko je ime te fiksira aplikaciju nakon otiska. Finisher je hladan na dodir kako bi bio izuzetno siguran za korištenje. Fiksiranje aplikacije nakon printa je obavezno bilo koriteći naš finisher, finisher drugog branda ili termo prešu.

Skraćeno vrijeme od dizajna do ispisa s Ri100 programom

Naravno ukoliko želite, možete koristit programe poput Adobe® PhotoShop® ili PowerPoint s Windows®-kompatibilnim driverom koji dolazi s Ri100, bez kupovine posebnih skupih programa. Ri100 isporučuje se s RICOH Design Software – programom koji može prihvatiti fotografije s LAN/WiFi mreže, USB ili direktno s Android™ / iOS pametnih telefona i tableta.

Budite produktivni prilikom svake pripreme za ispis:

  • Odaberite vrstu tekstila
  • Odaberite veličinu i smjer fotografije
  • Odaberite vrstu datoteke
  • Dodajte tekst ili ilustraciju. Pregledajte simulaciju otiska prije potvrde
  • Postavite tekstil u ladicu (tray) i PRINT-ajte

Zadržavate vrhunsku kvalitetu na svakom pojedinom personaliziranom proizvodu

Tehnologija ispisa je ključ uspjeha kod zadržavanja kvalitete i održavanja. Ri100 koristeći Ricoh stainless steel ispisne glave u mogućnosti je ispisati tri različite veličine kapljice što osigurava jačinu i fleksiblinost boja. Ovisno o odabiru načina ispisa, u mogućnosti ste raditi brze ispise fotografija i punije boje s rezolucijom 600x600dpi ili 1200x1200dpi. Ricoh Ri100 koristi način bidirekcijskog ispisa što omogućuje veliku brzinu ispisa u usporedbi s ostalim uređajima.

Natrag na listu

Povezane objave